avís legal

Informació addicional sobre Protecció de dades personals

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?
Identitat: Climatización Saufer, s.l. - CIF: B25325622
Direc. postal: Calle Ricard Calvet i Serra, N.21 - 25191 - Lleida - LLEIDA
Telèfon: 973 208 060
Correu elect.: saufer@saufer.com

Amb quina finalitat tractaré les seves dades personals?
En Climatización Saufer, s.l., tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar les comandes realitzades i els serveis sol·licitats, així com el conjunt de la relació comercial amb els  nostres clients. Igualment s'utilitzarà la informació per facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.

Per quant temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil, no es sol·liciti la seva supressió per l'interessat i durant el termini mínim exigible per raons legals.

Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades?
La base legal pel tractament de les seves dades és l'execució de la contractació dels productes i serveis sol·licitats, així com totes  las tasques administratives i financeres associades. La informació en possessió de Climatización Saufer, s.l. és necessària i obligatòria per l’execució d'aquestes comandes contractades.

L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se li va sol·licitar en el seu moment, sense que la retirada d’aquest consentiment condicioni la execució de les comandes de productes o serveis.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
Les dades es comunicaran a l'empresa encarregada del tractament de les dades de clients per finalitats econòmiques, comptables i fiscals o a tercers amb els que existeixi una obligació legal. 

novetats
En el moment que una família es planteja canviar la caldera de gasoil per una de gas, li sorgeixen un conjunt de preguntes que necessiten resposta abans de fer el pas.
Des de Saufer hem posat en marxa el servei de management energètic que no pretén res més que analitzar abans d'actuar.
servei de manteniment oficial
  • Administracions públiques
  • Indústries
  • Comunitats de propietaris
  • Sector serveis
  • Sector sanitari
servei tècnic autoritzat
  • Som el servei tècnic autoritzat de les primeres marques