instal·lacions
Oferim tots aquets serveis tant per a empreses com per a particulars, sempre amb la voluntat d’adaptar-nos a les necessitats de cada client.
Management energètic
Management energètic
Rebre l'assessorament d'un expert és la millor inversió per muntar la instal·lació més adequada a les necessitats del moment o millorar-ne el rendiment d'una d'existent.
Analitzar abans d’actuar. Aquesta és la clau de l’assessorament expert que us oferim.

  Abans de fer la instal·lació...
 • Analitzem els factors de l’entorn
 • Definim les necessitats
 • Escollim el producte òptim

  Si la instal·lació ja està feta...
 • Identifiquem els punts crítics
 • Busquem solucions

Climatització
Climatització
Instal·lem calderes de gas, de gasoil i elèctriques i muntem aparells d'aire condicionat, tant per a empreses com per a particulars.
Control
Control
Racionalitzar els consums energètics i optimitzar els recursos, a banda d'augmentar la seguretat són els principals objectius de la domòtica.

Fem instal·lacions amb elements que us permetran controlar tots els automatismes de la llar des d'un únic sistema i d'aquesta manera, millorareu la gestió energètica i la qualitat de vida. El control remot el podreu fer des d'un dispositiu mòbil i aconseguireu accions com que a l'estiu, durant el dia, es despleguin els tendals per evitar que entri la calor a dins i s'abaixin les persianes, i que, al vespre, puguin les persianes, perquè entri aire més fresc i es pleguin els tendals.
Aigua
Aigua
A les empreses, instal·lem grups de pressió, xarxes d’aigua... amb l'objectiu que disposeu de les instal·lacions més fiables. A la llar, fem tots els treballs de llauneria (bany, cuina...).
Electricitat
Electricitat
Resolem necessitats vinculades a l'electricitat, ja sigui amb el muntatge de quadres elèctrics, línies o instal·lació de qualsevol demanda d'il·luminació. Treballem amb rigor perquè la vostra instal·lació sempre compleixi la normativa vigent.
Ventilació
Ventilació
A les naus industrials, instal·lem recuperadors, sistemes d'extracció...
Energies alternatives
Energies alternatives
Ja no són una moda, sinó que són una opció davant l'augment de preu dels combustibles fòssils i de l'energia elèctrica. Estudiem les vostres necessitats i us proposem el sistema amb la inversió més rendible. Energia solar, biomassa, sistemes de cogeneració... diferents alternatives a les vostres mans.
Contra incendis i detecció
Contra incendis i detecció
Disposar d'unes bones instal·lacions de protecció contra incendis permeten garantir uns alts nivells de seguretat i, per tant, contribueixen a evitar que es faci foc o a reduir-ne les conseqüències en cas que el foc comenci.
Piscines
Piscines
Instal·lem tots els sistemes que necessita una piscina pública o privada (coberta o a l'aire lliure) per tenir un bon funcionament.
Calefacció i refrigeració industrial
Calefacció i refrigeració industrial
Les instal·lacions de caràcter industrial tenen unes especificitats que requereixen sistemes de calefacció i refrigeració industrial molt concrets. Som especialistes a calefactar i refrigerar grans espais, tenint en compte l'eficiència energètica.

 

novetats
En el moment que una família es planteja canviar la caldera de gasoil per una de gas, li sorgeixen un conjunt de preguntes que necessiten resposta abans de fer el pas.
Des de Saufer hem posat en marxa el servei de management energètic que no pretén res més que analitzar abans d'actuar.
servei de manteniment oficial
 • Administracions públiques
 • Indústries
 • Comunitats de propietaris
 • Sector serveis
 • Sector sanitari
servei tècnic autoritzat
 • Som el servei tècnic autoritzat de les primeres marques