manteniment
Som experts en manteniment de tot tipus d’instal·lacions. Hi aportem els coneixements i l’experiència que ens permeten oferir.

 • Tranquil·litat. Fem les visites periòdiques per complir sempre les normatives vigents.
 • Confiança. Tenim un equip de professionals qualificats
 • Servei. Establim contractes de manteniment a mida, amb un servei àgil les 24 hores del dia i els 365 dies l’any.
 • Informació. Entreguem al client tota la informació sobre la seva instal·lació (accions fetes i documentació corresponent)
 • Innovació. Treballem constantment per aportar solucions que permetin una millora contínua
Una vegada feta la instal·lació, és bàsic no descuidar-la. Un bon manteniment...

 • permet allargar la vida útil de la instal·lació
 • mantenir un consum raonable
 • evitar avaries previsibles
Un manteniment preventiu apropiat permet evitar manteniments correctius!
Gestionem la salut de la teva instal·lació!
Climatització
Climatització
Mantenim instal·lacions d'empreses, particulars, comunitats de propietaris. Un bon manteniment permet un important estalvi tant d'energia com de recursos econòmics. Si voleu oblidar-vos del manteniment i estar tranquils, us podem fer una anàlisi actual de la instal·lació i proposar-vos diferents mesures.
Control
Control
Sovint, un cop feta la instal·lació domòtica s'acaba la relació comercial o, fins i tot, es desconeix quina empresa l'ha fet i, per tant, no hi ha cap responsable de manteniment. Aquests complexos sistemes de control necessiten un manteniment per allargar-ne la vida útil. Us oferim la possibilitat de fer-lo, encara que no ens hàgim responsabilitzat de la instal·lació inicial.
Aigua
Aigua
La calç, l'envelliment per l'ús, l'obstrucció per petits objectes... obliguen a fer un manteniment de totes les instal·lacions relacionades amb l'aigua, tant a l'empresa com a la llar. Podem arreglar-vos des d'un vàter que vessa, fins a una canonada embossada, passant per degoteigs a les aixetes, problemes amb l'escalfador, amb el desguàs...
Electricitat
Electricitat
Cal tenir cura de les instal·lacions elèctriques ja que l'envelliment pot provocar curtcircuits amb importants conseqüències. Us oferim diferents opcions de manteniment, sempre amb l'objectiu que tingueu la instal·lació en bon estat i a ple rendiment.
Ventilació
Ventilació
Treballem per mantenir sempre en perfecte estat el sistema de ventilació, ja que és vital perquè l'aire que es respiri sigui sempre de la màxima qualitat.
Energies alternatives
Energies alternatives
Les calderes de biomassa, les plaques solars, els sistemes de cogeneració... sigui quin sigui el sistema que tingueu instal·lat, necessita un manteniment adequat per seguir funcionant amb normalitat i, sobretot, per complir la seva missió de donar un màxim servei amb un mínim consum.
Contra incendis i detecció
Contra incendis i detecció
Disposar d'unes bones instal·lacions de protecció contra incendis permeten garantir uns alts nivells de seguretat i, per tant, contribueixen a evitar que es faci foc o a reduir-ne les conseqüències en cas que el foc comenci.
Piscines
Piscines
Revisar anualment tot el sistema de depuració, filtració... i implantar mesures contra els fongs són dos dels serveis que us oferim en el món de les piscines, ja siguin públiques o privades.
Calefacció i refrigeració industrial
Calefacció i refrigeració industrial
Garantim l'estabilitat i la continuïtat de les instal·lacions per evitar que tinguin un mal rendiment i això afecti les condicions de treball i, per tant, se'n vegi afectada la productivitat de la planta.

 

novetats
En el moment que una família es planteja canviar la caldera de gasoil per una de gas, li sorgeixen un conjunt de preguntes que necessiten resposta abans de fer el pas.
Des de Saufer hem posat en marxa el servei de management energètic que no pretén res més que analitzar abans d'actuar.
servei de manteniment oficial
 • Administracions públiques
 • Indústries
 • Comunitats de propietaris
 • Sector serveis
 • Sector sanitari
servei tècnic autoritzat
 • Som el servei tècnic autoritzat de les primeres marques