novetats
Management energètic, ens agrada analitzar abans d'actuar
15.01.2015
Amb el convenciment que el servei és la part més important de la nostra tasca i que el producte ha perdut protagonisme, des de Saufer hem posat en marxa un servei ‘Management energètic’ que no pretén res més que analitzar abans d'actuar.

És a dir, oferim l’assessorament necessari per muntar la instal·lació més adequada a les necessitats del moment o millorar el rendiment d’una d’existent. Per exemple, us poden haver ofert una caldera a un molt bon preu, però heu de comprovar que tingui les prestacions que s’adeqüin al que necessiteu, ja que sinó,més endavant, us pot generar un important consum energètic.

Per això, abans de fer la instal·lació, analitzarem els factors de l'entorn (si l’habitatge està prop de la platja, a alta muntanya...), definirem les necessitats i escollirem el producte òptim. I si la instal·lació ja està feta, identificarem els punts crítics i buscarem solucions. Reduir el cost de manteniment de les instal·lacions, reduir el consum energètic i protegir el medi ambient són els principals motius que ens han portat a oferir aquest servei.

qui som
L’essència de Saufer –fundada el 1973 per Josep Ferrer i ara amb els germans Xavier i Jordi Ferrer al capdavant - som els professionals que conformem un equip qualificat, compromès, coneixedor del sector i rigorós en l’execució de les tasques. Som transmissors dels valors d’excel·lència, d’innovació i de compromís amb el client.
Des de Saufer volem oferir un servei excel·lent en l’àmbit de les instal·lacions, ja siguin d’aigua, energia o climatització. Els productes prenen un paper secundari en un present i un futur en què el servei marca la diferència. Amb la instal·lació de productes de màxima qualitat, us assessorem perquè prengueu la millor decisió tenint en compte dues variables clau: necessitat / eficiència i relació qualitat-preu.
I una vegada feta la instal·lació, tenim cura del manteniment perquè funcioni en perfectes condicions durant la seva vida útil.
servei de manteniment oficial
  • Administracions públiques
  • Indústries
  • Comunitats de propietaris
  • Sector serveis
  • Sector sanitari
servei tècnic autoritzat
  • Som el servei tècnic autoritzat de les primeres marques