novetats
Canviar la caldera de gasoil per una de gas
22.01.2015
En el moment que una família es planteja canviar la caldera de gasoil per una de gas, li sorgeixen un conjunt de preguntes que necessiten resposta abans de fer el pas. La primera qüestió més plantejada fa referència al cost del combustible. En aquest cas,  la diferència de preu del kW/h podria estar en un 40%. 

Una altra pregunta per resoldre és el rendiment. En aquest sentit, podem confirmar que una caldera de gas té un rendiment superior a una de gasoil i també una modulació més alta. També cal tenir en compte que la combustió de gasoil és més bruta i això comporta més avaries i, finalment, no oblidar que en el cas del gasoil sempre cal estar pendents del dipòsit perquè no quedi sense combustible.

Així doncs, un seguit de raons que confirmen que el canvi de gasoil a gas serà rendible. Si voleu més informació, cliqueu a l’Institut Català d’Energia


qui som
L’essència de Saufer –fundada el 1973 per Josep Ferrer i ara amb els germans Xavier i Jordi Ferrer al capdavant - som els professionals que conformem un equip qualificat, compromès, coneixedor del sector i rigorós en l’execució de les tasques. Som transmissors dels valors d’excel·lència, d’innovació i de compromís amb el client.
Des de Saufer volem oferir un servei excel·lent en l’àmbit de les instal·lacions, ja siguin d’aigua, energia o climatització. Els productes prenen un paper secundari en un present i un futur en què el servei marca la diferència. Amb la instal·lació de productes de màxima qualitat, us assessorem perquè prengueu la millor decisió tenint en compte dues variables clau: necessitat / eficiència i relació qualitat-preu.
I una vegada feta la instal·lació, tenim cura del manteniment perquè funcioni en perfectes condicions durant la seva vida útil.
servei de manteniment oficial
  • Administracions públiques
  • Indústries
  • Comunitats de propietaris
  • Sector serveis
  • Sector sanitari
servei tècnic autoritzat
  • Som el servei tècnic autoritzat de les primeres marques