novetats
Som socis col·laboradors del Clúster d’eficiència energètica de Catalunya
15.01.2015
Ens hem fet socis del Clúster d’eficiència energètica de  Catalunya (CEEC) que té per objectiu impulsar l’àmbit de l’eficiència energètica a través de la col•laboració entre les empreses i les entitats associades procedents dels àmbits tecnològic, de recerca, institucional, regulador, industrial, informatiu i de negoci.

El CEEC es constitueix com a agrupació empresarial sense ànim de lucre que agrupa les empreses que dins de les seves activitats ofereixin, promocionin o desenvolupin productes o serveis relacionats amb l'eficiència energètica en els següents sectors: edificis, mobilitat, serveis públics, indústria i formació.

A diferència de les associacions o agrupacions sectorials, el nexe comú del CEEC no és el tipus de producte fabricat ni el fet de compartir el mateix mercat, sinó la voluntat dels seus integrants d'accedir a uns objectius comuns d'increment de valor del seu producte o servei per l'augment de l’eficiència energètica i d'aprofitament de les noves oportunitats de negoci existents entorn a aquesta.

Més informació: Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya 
                            L'eficiència energètica és futur (vídeo) 


qui som
L’essència de Saufer –fundada el 1973 per Josep Ferrer i ara amb els germans Xavier i Jordi Ferrer al capdavant - som els professionals que conformem un equip qualificat, compromès, coneixedor del sector i rigorós en l’execució de les tasques. Som transmissors dels valors d’excel·lència, d’innovació i de compromís amb el client.
Des de Saufer volem oferir un servei excel·lent en l’àmbit de les instal·lacions, ja siguin d’aigua, energia o climatització. Els productes prenen un paper secundari en un present i un futur en què el servei marca la diferència. Amb la instal·lació de productes de màxima qualitat, us assessorem perquè prengueu la millor decisió tenint en compte dues variables clau: necessitat / eficiència i relació qualitat-preu.
I una vegada feta la instal·lació, tenim cura del manteniment perquè funcioni en perfectes condicions durant la seva vida útil.
servei de manteniment oficial
  • Administracions públiques
  • Indústries
  • Comunitats de propietaris
  • Sector serveis
  • Sector sanitari
servei tècnic autoritzat
  • Som el servei tècnic autoritzat de les primeres marques