qui som?
L’essència de Saufer –fundada el 1973 per Josep Ferrer i ara amb els germans Xavier i Jordi Ferrer al capdavant - som els professionals que conformem un equip qualificat, compromès, coneixedor del sector i rigorós en l’execució de les tasques. Som transmissors dels valors d’excel·lència, d’innovació i de compromís amb el client.
Des de Saufer volem oferir un servei excel·lent en l’àmbit de les instal·lacions, ja siguin d’aigua, energia o climatització. Els productes prenen un paper secundari en un present i un futur en què el servei marca la diferència.
Amb la instal·lació de productes de màxima qualitat, us assessorem perquè prengueu la millor decisió tenint en compte dues variables clau: necessitat / eficiència i relació qualitat-preu.
I una vegada feta la instal·lació, tenim cura del manteniment perquè funcioni en perfectes condicions durant la seva vida útil.

venim de... més de 40 anys d’experiència en el món de les instal·lacions i el manteniment. Sempre hem estat una empresa capdavantera tant en l’àmbit dels equipaments públics com en el sector de la construcció d’habitatges i les instal·lacions industrials i comercials.

L’obtenció de les principals certificacions relacionades amb el sector de les instal·lacions ens avalen en l’oferiment d’un servei de màxima qualitat amb les millors garanties (si voleu més informació, descarregueu-vos aquest documents amb les classificacions de contractistes de l’Estat).

En definitiva, analitzem les necessitats del client, proposem la millor opció, ens responsabilitzem de la instal·lació i en fem el manteniment fins que sigui necessari tornar a analitzar les necessitats i buscar noves solucions.

Disposem de les classificacions de contractistes del govern espanyol
Descarrega't la llista de les classificacions de contractistes de Saufer
Disposem de les classificacions de contractistes de la Generalitat de Catalunya
Descarrega't la llista de les classificacions de contractistes de Saufer
solucions integrals
Els enginyers, els tècnics especialistes i els de manteniment sumem esforços per elaborar projectes d’instal·lacions que tinguin en compte les necessitats del client i aportar les millors solucions a l’hora d’executar-les i mantenir-les. Plantegem instal·lacions eficients que puguin rebre finançament per reducció de consum energètic.
novetats
En el moment que una família es planteja canviar la caldera de gasoil per una de gas, li sorgeixen un conjunt de preguntes que necessiten resposta abans de fer el pas.
Des de Saufer hem posat en marxa el servei de management energètic que no pretén res més que analitzar abans d'actuar.
servei de manteniment oficial
  • Administracions públiques
  • Indústries
  • Comunitats de propietaris
  • Sector serveis
  • Sector sanitari
servei tècnic autoritzat
  • Som el servei tècnic autoritzat de les primeres marques