saufer@saufer.com

Et donem la benvinguda a la nova web de Saufer

A Saufer estem d’estrena: us donem la benvinguda a la nova web. Un espai fidel a la nostra filosofia: accessible, propera i pràctica.

La nova web inclou informació sobre l’empresa i els nostres serveis de manera clara. Si fas una ullada al QUI SOM, pots conèixer millor qui està al capdavant i el magnífic equip que fa possible que Saufer aixequi la persiana cada dia.

D’altra banda, si vols saber els detalls de la nostra feina, punxa a PROJECTES. A poc a poc, anirem completant aquesta llista, incorporant els projectes que acabem.

Des de l’espai del BLOG t’informarem de les novetats de Saufer, de tot allò interessant del sector i consells i informació útil per a les teves instal·lacions.

I una de les novetats més destacades és que posarem a la teva disposició informació i contingut tècnic rellevant per fer-te més fàcil la gestió i el manteniment de les instal·lacions. Et facilitarem articles tècnics i guies tutorials per facilitar-te el dia a dia en la gestió de les instal·lacions.

Des del primer dia, volem estar al teu costat per a tot allò que necessitis. I amb aquesta premissa neix aquest nou canal de comunicació amb tu. Et convidem a navegar per la nostra web i familiaritzar-te amb el nostre entorn. Estem oberts a rebre els teus suggeriments per continuar millorant.