saufer@saufer.com

Història

A Saufer t’obrim les portes de la nostra empresa familiar

Amb aquesta confiança i honestedat volem assessorar-te i ajudar-te abans, durant i després de l’execució de la teva instal·lació perquè tinguis la millor solució tècnica, econòmica i sostenible, amb la tranquil·litat que quan ens necessitis allí estarem.

L’experiència de gairebé 50 anys ens demostra que al teu costat tots creixem

En Xavier i en Jordi Ferrer liderem l’empresa que en Josep Ferrer, el nostre pare, va crear i va fer créixer amb excel·lència, innovació i compromís amb el client. Ens considerem transmissors d’aquests valors i continuem,  juntament amb un equip de professionals qualificat, amb la missió i la superació constant de la nostra marca.

Xavier

Dirigeixo l’àrea tècnica i comercial. Sóc membre de la Junta Directiva de AGRISEC, Gremi d’Instal·ladors de Lleida, i de la Junta Directiva de FEGICAT, Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya, i del comitè territorial de PIMEC. De formació: diplomat en Ciències Empresarials. Vaig estudiar Enginyeria Elèctrica.

Jordi

Dirigeixo l’àrea tècnica i comercial. Sóc membre de la Junta Directiva de AGRISEC, Gremi d’Instal·ladors de Lleida, i de la Junta Directiva de FEGICAT, Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya, i del comitè territorial de PIMEC. De formació: diplomat en Ciències Empresarials. Vaig estudiar Enginyeria Elèctrica.

Dirigeixo l’àrea de finances i administració. Juntament amb el Xavier estem al capdavant del departament de Recursos Humans. De formació: llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses.

Ens agrada treballar junts i en equip. Cada projecte ens el fem nostre i t'oferim la solució que escolliríem per a nosaltres

Explica’ns en què et podem ajudar

La història de la nostra marca

 • 1973
  Origen

  Josep Ferrer funda l’empresa a Lleida. L’àrea d’actuació inicial és el món de la calefacció i els seus combustibles: gas i gasoil.

 • 1980
  Ampliació de serveis

  Incorporem el servei de climatització i millorem el d’enginyeria. Ens focalitzem en el sector de l’obra pública i l’habitatge, i treballem per a constructors i promotors.

 • 1990
  Creixement i evolució

  Durant aquesta dècada l’empresa continua ampliant la seva trajectòria. L’any 1998 s’incorpora el Xavier Ferrer, el fill d’en Josep Ferrer.

 • 2005
  Segona generació i modernització

  Aquest any s’uneix a l’empresa el Jordi Ferrer, el segon fill. La segona generació modernitzem els procediments de treball, i ens acreditem amb les certificacions de contractistes de l’estat. Traslladem les oficines al Polígon Mecanova.

 • 2010
  Estratègia

  Arran de la crisi econòmica elaborem el primer pla estratègic de l’empresa per assolir nous reptes. Dividim Saufer en instal·lacions i manteniments, i treballem per al nostre client final: empreses, indústries, particulars i administració pública.

 • 2019
  Sostenibilitat i visió de futur

  Iniciem una nova línia de negoci i servei amb la incorporació de l’energia solar fotovoltaica i la mobilitat elèctrica. Continuem la digitalització dels processos de treball.

 • 2022
  Evolució i millora contínua

  Certifiquem el nostre compromís amb la qualitat i la creació de valor per a tots els grups d’interès. Sumem confiança iniciant la certificació de les normes ISO 9001 (qualitat), ISO 45001 (salut laboral) i ISO 14001 (gestió ambiental)

  Enllaç al pdf

 • 2023
  Celebració dels 50 anys

  És un any molt especial… Fa cinquanta anys que vam néixer i celebrem tot el camí recorregut, però alhora en fem un balanç i una anàlisi i ens centrem en el reptes del futur. Més de 130 persones ens acompanyen en la celebració del 50è aniversari
 • 2023
  ISO 9001, ISO 45001 i ISO 14001

  Obtenim la certificació i implantem les normes ISO 9001 (qualitat), ISO 45001 (salut laboral) i ISO 14001 (gestió ambiental)

  Obrir el certificat en PDF

Equip

El nostre equip és l’essència i el gran valor de Saufer

Les persones que formen l’equip ens acompanyen des de fa molts anys. Per això són part de la història i la trajectòria de l’empresa familiar.

Som un equip compenetrat, multidisciplinari i centrat en conèixer les teves necessitats per a proposar-te la solució més adequada.

Actualment 30 professionals qualificats treballen en els diferents departaments de Saufer.

Àrea tècnica i comercial

Xavier Ferrer

Departaments i professionals responsables

Instal·lacions: Carlos Borràs i Gerard Huguet
Manteniments: Ivan Félis, Diego Alfonso i Eugènia Muthi
Energia: Erik Navarro i Albert Purroy
Particulars: Carles Jorge
Magatzem: Jordi Rossell

Àrea financera i administrativa

Jordi Ferrer

Departaments i professionals responsables
Administratiu: Laura Rodríguez
Laboral: Sílvia Sisó
Fiscal: Anna Sánchez

En què et podem ajudar?

Classificacions i certificats

Classificació per licitació d’obres

Classificació per licitació de manteniment

Classificació obres de Catalunya

Classificació manteniment de Catalunya

Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya (RASIC)

Classificació obres d'Espanya

Classificació manteniment d'Espanya

Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya (RASIC)