saufer@saufer.com

Més de 130 persones ens acompanyen en la celebració del 50è aniversari

Una festa molt emotiva que va aplegar clients, proveïdors i treballadors

Aquest maig ha estat molt especial per a la família de SAUFER. Un mes en què hem celebrat la festa del 50è aniversari a les nostres instal·lacions i en la qual ens van acompanyar més de 130 persones entre clients, proveïdors i treballadors, indispensables per a nosaltres en el camí que hem recorregut fins al moment.

Vam gaudir d’una vetllada molt emotiva plena de sorpreses amb un homenatge molt especial al Josep Ferrer, fundador de l’empresa. També es van distingir els treballadors i treballadores que han complert més de 25 anys amb nosaltres, com a reconeixement a la feina feta. La vetllada va acabar amb un sopar a peu dret i el lliurament del llibre de la història de l’empresa editat amb motiu de l’efemèride.

La història de SAUFER comença el 1973, quan Josep Ferrer va decidir emprendre el seu camí i, actualment, l’empresa d’instal·lacions i manteniment està liderada pels seus dos fills, Xavier i Jordi, transmissors dels valors del pare: excel·lència, innovació i compromís. Comptem amb un equip de més 30 professionals qualificats que treballen en els diferents departaments.

Les exigències i l’evolució del sector han fet que els responsables de l’empresa hagin hagut d’estar sempre en contínua formació, perquè la recerca de noves formes de produir energia i apropar-la als llocs de treball ha obert un ampli ventall de possibilitats.

Al mateix temps, sempre hem apostat per introduir talent jove i fer valdre la importància de la transmissió de coneixement. D’altra banda, cal dir que el vessant sostenible i de cura del medi ambient ocupa un lloc cabdal a l’hora de dur a terme totes les accions.

Des d’aquí, aprofitem per agrair profundament a totes les persones que ens vau acompanyar en la festa del 50è aniversari, una entranyable celebració plena d’emocions i records.