saufer@saufer.com

Saufer instal·la la nova deshumectadora i millora la ventilació i climatització de les piscines cobertes de Tàrrega

El passat mes d’octubre, la piscina coberta municipal de Tàrrega va reobrir portes després de les intervencions realitzades per millorar les instal·lacions. Des de SAUFER ens vam encarregar de la instal·lació d’una deshumectadora i la millora dels sistemes de ventilació i climatització.

La nova deshumectadora renova l’aire dues vegades cada hora i està allotjada en un nou recinte projectat i construït per SAUFER. Pel que fa a la climatització, es va substituir el sistema d’escalfament de l’aigua de les piscines.

La piscina coberta de la capital de l’Urgell es va inaugurar el 2004 i amb el pas dels anys, l’equipament requeria una inversió de manteniment. Amb aquestes millores, sumades a les obres d’adequació de la coberta de l’edifici, l’equipament disposa d’unes instal·lacions de gran qualitat que compatibilitzen amb total garantia  la pràctica de l’esport i les mesures de seguretat sanitària.