saufer@saufer.com

Saufer s’encarrega de la instal·lació elèctrica, de fontaneria i climatització de les noves oficines d’Agroxarxa a Manresa

En els últims mesos, Saufer s’ha encarregat de les instal·lacions elèctrica, de fontaneria i climatització de les noves oficines d’Agroxarxa a Manresa. Unes instal·lacions creades a partir d’un local diàfan que s’ha distribuït en 12 despatxos, 2 sales de reunions i un office. 

En aquest sentit, Saufer ha dut a terme tota la instal·lació elèctrica i de fontaneria, així com de climatització amb la incorporació d’un sistema VRF amb 17 unitats interiors de conductes. Es tracta d’un dels sistemes més eficients per climatitzar oficines, ja que cada unitat interior opera individualment segons la demanda de temperatura. D’altra banda, també ha instal·lat dos recuperadors de calor per a la correcta ventilació dels espais.