saufer@saufer.com

Saufer reforça el seu compromís amb la formació i l’ocupació dels joves acollint estudiants d’FP Dual en pràctiques

Saufer aposta per la formació i l’ocupació dels joves i reforça el seu compromís amb l’FP Dual acollint estudiants en pràctiques remunerades de l’Institut Guindàvols de Lleida. Gràcies a aquesta col·laboració, Saufer participa en la formació dels alumnes dels cicles d’Instal·lacions i Manteniment que, en un futur, seran professionals del sector.

 

“Un any més, estem molt contents d’oferir als alumnes de l’Institut Guindàvols, l’oportunitat d’adquirir experiència professional en les tasques d’instal·lacions dins la nostra empresa”, explica Xavier Ferrer, gerent de Saufer, “apostem per l’FP Dual perquè creiem que és un model educatiu per adaptar la formació que reben els aprenents a les seves necessitats i a les del sistema productiu”.