saufer@saufer.com

Saufer realitza la reforma de la sisena planta de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

Saufer ha realitzat la reforma completa, obra civil i instal·lacions, de la sisena planta sud de la part nova de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, per disposar de 14 habitacions per funcionar com a planta d’hospitalització convencional o com a UCI en cas de ser necessari.

La planta tindrà doble ús: hospitalització i UCI. La dualitat de funcions multiplica el volum d’instal·lacions i requisits tècnics a complir, ja que l’obra compta amb climatització, ventilació, tractament d’aire, lampisteria, sanejament, electricitat, comunicacions i avisos hospitalaris, gasos medicinals i CCTV a més a més de la part d’obra d’adequació dels espais.

El nou espai està equipat amb l’última tecnologia en gestió de gasos i climatització, de manera que cada habitació compta amb un sistema de pressió positiva o negativa independent, per poder fer un correcte aïllament de pacients en cas de necessitat.