saufer@saufer.com

6 consells per estalviar energia a la teva empresa

No són bons temps per malgastar en factura energètica. Ni per l’economia del teu negoci ni per al medi ambient. Si estàs al capdavant d’un negoci, segurament una de les teves majors preocupacions sigui reduir les despeses. I la factura energètica pot ser que sigui un dels imports més alts que pagues mensualment. Per aquest motiu, en aquesta publicació et desgranem alguns consells de l’equip de Saufer per ajudar a estalviar energia i incrementar l’eficiència energètica de la teva empresa.

 

  1. Programa el sistema de climatització. Redueix les teves factures optimitzant la climatització depenent dels horaris i temperatures previstos segons l’activitat del teu negoci.

 

  1. Neteja els filtres de l’aire condicionat/calefacció. Cal netejar regularment, els filtres dels aparells d’aire condicionat o calefacció. Si no funcionen correctament no refreden ni escalfen suficientment i es genera més despesa.

 

  1. Manteniment. Revisa el teu sistema de calefacció/climatització, aïllaments i instal·lació elèctrica sovint. Els equips tenen més consum energètic quan estan bruts o avisen d’avaries.

 

  1. Sistemes d’estalvi energètic. Hi ha molts recursos per reduir el consum amb climatització eficient, des d’actuacions senzilles sense quasi inversió, fins a la renovació d’equips o elements de la vostra instal·lació.

 

  1. Monitoratge. Disposar d’un sistema de monitoratge, que pot ser molt senzill, ens dona informació al moment de com s’està comportant la nostra instal·lació i poder actuar en conseqüència.

 

  1. Revisa la teva factura energètica. Comprova que la potència contractada s’ajusti al teu consum.

 

A Saufer t’assessorem perquè la teva instal·lació tingui el màxim rendiment amb el menor consum i cost energètic. Amb el servei de Management Energètic  aconseguiràs tenir l’acompanyament d’un equip expert i la tranquil·litat que disposes de la instal·lació que requereix el teu cas.

 

A més, amb el servei de Manteniment de Saufer cuidem la teva instal·lació mitjançant un bon manteniment preventiu i correctiu que garanteix un òptim funcionament i allarga la seva vida útil. Perquè comptis amb una instal·lació en bon estat i amb un consum i una despesa controlada.

 

I si el que necessites és un projecte d’instal·lacions nou, a Saufer ens encarreguem de dissenyar i muntar diferents tipus d’instal·lacions que combinen diverses tecnologies per aconseguir la màxima eficiència en sistemes de climatització, aigua, ventilació, electricitat, entre altres.