saufer@saufer.com

Fem cinquanta anys en bona companyia

Encetem un any molt especial…

Malgrat que en les entrades al nostre blog compartim sempre tasques que estem duent a terme, nous coneixements que volem compartir amb vosaltres i informació que pensem que heu de saber com a clients i amics que sou, ens permetreu, en aquesta entrada, parlar de nosaltres.
Volem parlar de nosaltres perquè és una manera -pensem que la millor, la més sincera- de parlar de vosaltres: fa cinquanta anys que vam néixer, en mútua col·laboració. Sí, ja sabem que cinquanta anys és un número tan aleatori com qualsevol altre, però… són 50 anys: mig segle. Les parelles que porten 50 anys casades celebren les seves noces d’or. 50 anys és una persona adulta en plena maduresa, que, amb tota l’energia intacta, ja sap anar per la vida trepitjant amb seguretat.
Aquesta darrera definició ens agrada: hem anat adquirint experiència, però mantenim intacta la il·lusió del primer dia i la feina que hem dut a terme ens ha fet més savis, més eficients, però alhora més empàtics de cara al client i també entre nosaltres.
Penseu com ha canviat el món en 50 anys. El nostre pare va començar el 1973 en l’àmbit de la calefacció i els combustibles: gas i gasoli. Poca gent tenia aire condicionat, no es coneixia la bomba de calor, les calderes de condensació encara no s’instal·laven, el sistemes de recuperació de calor o la tele-gestió sonava a ciència-ficció.
I què dir de l’energia fotovoltaica? Què dir de conceptes com sostenibilitat, respecte pel medi ambient, optimització energètica o control digital de les instal·lacions?
En el nostre sector, i en molts d’altres, el salt quantitatiu i qualitatiu de la tecnologia ens ha fet estar sempre en contínua formació, perquè la recerca de noves formes de produir energia i apropar-la a la vostra llar i al vostre lloc de treball ha obert un ampli ventall de possibilitats. Allí hem estat sempre, innovant, alerta a qualsevol millora, aprenent i alhora transmetent els nostres coneixements, que apliquem a cada nova intervenció.
Això significa reciclar-nos però també introduir talent jove i fer valdre la importància de la transmissió de coneixement. Per aquestes raons Saufer és capdavantera en el seu sector, perquè estem atents a allò que la tecnologia ens ofereix i alhora, des de dins funcionem com un equip cohesionat, que sap que la seva feina no té cap valor si no s’implementa amb la feina del company que té al costat. Això ens dona força per millorar i tirar endavant, malgrat les dificultats i els esculls.
I sabeu que ens dona una força immensa, també? Saber que us ajudem des de l’honestedat, i que això us fa estar satisfets amb la nostra col·laboració. Quan sovint us expliquem -mai no ens en cansem!- la importància d’un bon manteniment, ho fem perquè sabem que a la llarga en sortireu beneficiats. O quan us diem per què treballem amb una marca i no amb una altra. El nostre objectiu és la feina ben feta i el client satisfet. Sembla una frase feta molt utilitzada però per aconseguir aquesta fita ens hi esforcem dia rere dia. Matí rere matí. I ja fa 50 anys.
Per tot plegat, ja veieu que som aquí gràcies a vosaltres, que ens empenyeu a superar-nos, conscients que les vostres necessitats son una ocasió de millora i aprenentatge, feliços quan aconseguim els vostres -els nostres- propòsits. I volem continuar així, perquè -penseu-ho bé- amb 50 anys ens sentim joves i no deixem d’incorporar talent jove, que d’aquí poc serà experiència acumulada per trepitjar fort en aquest viatge que continua. Ens hi acompanyeu?