saufer@saufer.com

Saufer s’uneix a la revolució de l’automatització amb Loxone

Saufer s’ha convertit recentment en partner oficial de Loxone, una tecnologia d’automatització de funcions relacionades amb l’accés de personal, la il·luminació, la climatització, la refrigeració o la ventilació, entre altres. Aquesta aliança representa un pas més en l’aposta per proporcionar solucions innovadores i eficients.

Loxone és una eina que ens permet connectar i integrar les nostres solucions i, alhora, crear una vida més fàcil i automatitzada per als nostres clients amb un control de l’eficiència actual i futura. Ser-ne part significa abraçar la filosofia del «tot és possible», una visió que encaixa perfectament amb els nostres valors d’innovació, control i eficiència. D’aquesta manera podem oferir un futur connectat, on la tecnologia s’adapta i respon de manera intel·ligent a les necessitats.

Entre les solucions, destaquen les funcionalitats avançades en l’accés segur a les instal·lacions mitjançant claus o targetes d’identificació, així com l’automatització del control de la climatització per mantenir una temperatura òptima durant tot l’any. A més, tenen la capacitat de controlar la il·luminació de manera remota, ajustant-la segons la llum natural.

Com a socis de Loxone, a Saufer estem totalment preparats per assessorar i implementar projectes d’automatització utilitzant aquesta tecnologia avançada. I treballem per continuar oferint solucions de primer nivell que impulsin l’eficiència en totes les àrees, perquè estem compromesos en liderar aquest canvi amb innovació i excel·lència en tot allò que fem.